Micro SD kaart

We maken op een dag heel wat foto’s. En dat kan omdat we er geen moeite voor hoeven te doen en de kosten zijn ook te verwaarlozen. Dat was vroeger natuurlijk wel anders. Toen moest je zorgen voor een fotorolletje in je camera. En batterijen voor de flitser. Nu heb je je mobiel en dus je camera altijd bij de hand. Maar wat doe je met die hoeveelheid foto’s? Als je alles op je mobiel bewaart, is die zo vol. Een Micro SD kaart kan dan uitkomst bieden. Je kunt alle foto’s daar direct op opslaan, zonder dat je mobiel vol raakt. Ideaal natuurlijk. Maar dan?
Micro SD kaart

Als je foto’s op je kaartje staan, zie je ze niet

Het is dan misschien toch een leuk idee om eens in de zoveel tijd een album samen te stellen. De foto’s van je Micro SD kaart kun je gewoon uploaden in een digitaal fotoalbum. Dit album bestel je online en wordt gewoon bij je thuis bezorgd. Je hebt dan een tastbaar bewijs aan die leuke vakantie, dat bijzondere feest of de eerste stapjes van je kindje. Zo’n album is helemaal niet duur en dus kun je ervoor kiezen om per onderwerp een album samen te stellen. Zo krijg je een leuke verzameling. Koffietafelboeken noemden ze dat vroeger, maar ook nu zijn die nog helemaal hip!

Of bestel je mooiste foto’s op groot formaat

Ook hier kun je alle kanten op. Wil je je foto afgedrukt hebben op canvas, sloophout, plexiglas, aluminium of gewoon op karton? Alle opties zijn er. Je kiest dus de foto die je graag in het groot wilt hebben en je kiest online heel gemakkelijk de afwerking die het best bij jouw interieur past. Het ophangsysteem wordt bijgeleverd. Je hoeft er dus (meestal) niet eens een losse lijst bij te kopen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Want vanaf zo’n Micro SD kaart kun je alles bestellen wat je maar wilt. Van mokken met een opdruk, dekbedden, kussenhoezen en kerstkaarten, voor alles kunnen jouw eigen foto’s gebruikt worden. Zo heb je dus altijd een uniek item in huis. Of om te versturen. Je kunt de kaarten per stuk bestellen, zodat je iedere kaart net wat anders kunt maken, maar ook complete pakketten met dezelfde kaarten kun je online bestellen. Zo heb je altijd de leukste spullen in huis. Om jezelf of een ander blij mee te maken. En gaat je dochter op kamers? Dan geef je haar natuurlijk een dekbedovertrek met jouw hoofd erop mee!

Geef een reactie