Wat voor badkamertrends het overwegen waard zijn

Posted On By Elsa

Als je de trotse eigenaar of eigenaresse van een huis bent, stel je dit huis elke dag weer op prijs. Je bent er dankbaar voor en dit zul je niet laten gaan. Terecht als je het ons vraagt. Een huis is je eigen veilige haven. Je plekje waar je jezelf kunt terugtrekken en waar je gasten kunt ontvangen. We raden je dan ook aan hier heel dankbaar voor te zijn, elke dag weer. Maar dat huis, dat moet voldoen aan bepaalde voorwaarden. Je hebt een standaard voor jezelf neergelegd en hier moet je woonruimte aan voldoen. Wat echter vaak wordt vergeten als men eens kritisch kijkt naar het huis, is de badkamer. De badkamer wordt vrijwel nooit meegenomen in veranderingen en dat is, als je het ons vraagt, zeer onterecht. Wij gaan hier verandering in brengen. We vertellen je daarom dan ook in deze blog welke badkamertrends je eigenlijk zou moeten volgen. Het is simpel, concreet en toegankelijk voor velen. 

Minimalisme

Allereerst het minimalisme. Minimalisme is eigenlijk dat je niets hebt dat er écht niet nodig is, maar zo extreem hoef je het eigenlijk niet te neme. Je kunt ook gaan voor een badkamer die eenvoud uitstraalt. Een hangtoilet, een simpele inloopdouche met een planchet, een mooie spiegel die lekker strak is en ga zo maar door. Rommel vermijden en alles simpel houden. Dat is de truc tot een minimalistische badkamer en dat raden we je ook ten zeerste aan. Het geeft echt rust in je hoofd en stelt je in staat optimaal te genieten van je badkamer. 

Ensuite

Als je een mooie, ruime slaapkamer hebt, dan raden we je ten zeerste aan hier gebruik van te maken. Hoe maak je hier nu beter gebruik van dan door een ensuite badkamer te laten installeren? Een ensuite badkamer is de wens van iedere huiseigenaar. Een lekker bad, een ruime douche, je eigen wastafel en ga zo maar door. Het straalt luxe, klasse en comfort uit. Dit kun je al helemaal upgraden door te kijken naar een regendouche, een bankje in de douche, eventueel een bubbelbad en een lekkere muziekinstallatie in de badkamer/slaapkamer.

Planten

Planten zijn ook zeer populair geworden in badkamers. Een plant die gedijt in een vochtige omgeving geeft heel veel leven en sfeer aan de ruimte. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, maar let er op dat dit niet bepaalde ruimte creëert. 

 

Geef een reactie