Vind 3 diensten in één keer met alles in 1 vergelijken

alles in 1 vergelijken

Tegenwoordig zitten we niet zo ruim in onze tijd. Zeker met betrekking tot vrije tijd is er een behoorlijke schaarste. Deze tijd wordt daarbij ook nog een gauw gevuld met allerlei huishoudelijke zaken. Denk daarbij aan het huishouden, maar ook aan zaken die je in en om het huis moet regelen. Dat zijn ook internet, televisie en telefonie. Dit kan je tegenwoordig in één keer regelen met alles in 1 vergelijken. Je gaat dan op zoek naar een abonnement waar die drie diensten allemaal inzitten. Zo ben je dus in één keer klaar voor drie diensten tegelijk. Hoe je dit regelt? Lees verder dit blog.

Alles in 1 vergelijken hoe doe ik dat?

De vraag is natuurlijk waar begin je precies? En wat heb ik precies op het gebied van deze drie diensten nodig? Deze vragen die nog niet beantwoord zijn is voor veel mensen een reden om dit klusje op de lange baan te schuiven. Helemaal niet nodig, want er zijn tegenwoordig genoeg plekken waar je dit abonnement bekijken en verschillende aanbieders naast elkaar kunt leggen. De belangrijkste afwegingen zijn wat je precies nodig hebt. Het is leuk zo’n alles in 1 abonnement, maar heb je die vaste telefoon nog echt nodig. Veel mensen niet meer in ieder geval de vraag naar vaste telefonie is aanzienlijk lager geworden sinds de tarieven van mobiele telefonie zijn verlaagd. Tegenwoordig zijn er veel onbeperkte belbundels bij het mobiel bellen en wat voor reden heb je dan nog om die vaste telefoon te pakken? Het is tegenwoordig wel zo dat het mobiele abonnement steeds vaker onderdeel is van het alles in 1 abonnement. Dan kan het wel weer heel interessant zijn omdat je vaak ook een scherper tarief krijgt voor de drie diensten. Aanbieders willen je namelijk graag binden voor meerdere diensten om zodoende de concurrentie meer buitenboord te houden.

De snelheid van je internet

Bij je internet is snelheid het meest belangrijke, maar hoe snel internet heb je precies nodig. Het is daarnaast ook nog eens zo dat de snelheid per locatie kan verschillen. Als je de snelheid gaat vergelijken bij abonnementen dan zal je zien dat die snelheid wordt uitgedrukt in MB’s die je per seconde kunt downloaden. Dat zegt iedereen nog niet zo heel veel en daarom hebben de meeste aanbieders een keuze gemaakt uit drie varianten. Dat scheelt een heleboel keuzestress en geeft voldoende overzicht om daarin je uiteindelijke keuze te kunnen maken.

Geef een reactie