Fijn werken met een Blaklader werkbroek

blaklader werkbroek

Een Blaklader Werkbroek is niet zomaar een werkbroek. De werkbroeken van de Zweedse werkkleding fabrikant zitten vol innovaties. Voor een optimaal comfort en een lange levensduur. Uniek aan een Blaklader Werkbroek is dat alles van ontwikkeling tot productie in eigen land gebeurd. De materialen worden aangekocht in voornamelijk Europa om vervolgens in Zweden tot werkbroek te worden geproduceerd. In de afgelopen jaren is de naamsbekendheid van Blaklader enorm toegenomen door o.a. het ‘Workwear Magazine’. Naast werkbroeken is er een ruim assortiment bovenkleding zoals polo’s, truien en werkjassen om een complete outfit te kunnen aanbieden, met of zonder opdruk.

Blaklader Werkbroek Eigenschappen

Aan de kleinste details worden gedacht om het comfort tijdens de werkdag te verhogen. Zo zijn de nieuwste werkbroeken zowel geschikt voor links- als rechtshandigen. De Blaklader Werkbroek heeft veel kleine eigenschappen die niet opvallen maar wel erg praktisch zijn. Bijvoorbeeld het loshalen van de zakken zorgt ervoor dat gereedschap of bouwmateriaal minder snel in aanraking komt met het lichaam. Deze details maken het werken nog aangenamer.

Blaklader Werkbroek Modellen

Vele modellen maken het assortiment compleet, voor elk vakgebied is er een passende broek. Het assortiment is opgebouwd in verschillende prijs categorieën, om zo voor elk budget een werkbroek te kunnen leveren. De prijsverschillen tussen de verschillende modellen zit voornamelijk in het materiaal, eigenschappen en de details. Elke kleine detail betekent extra productietijd die terug is te zien in de prijs.

De meest verkochte Blaklader Werkbroek is de 1530, dit is een klassieke werkbroek met knie- en spijkerzakken in effen kleuren. Sinds 2017 zijn de X1900 werkbroeken in opmars. Deze spijker werkbroeken hebben een nieuwe moderne pasvorm. De pijpen zijn smaller gemaakt en zijn door het Cordura Stretch extreem flexibel maar toch ijzersterk.

Blaklader Werkbroek Productie

Aan de productie wordt bij Blaklader veel aandacht besteed, er wordt hierbij gedacht aan mens en natuur. De Zweedse productie medewerkers krijgen een eerlijk salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Ook de gebruikte stoffen moeten van producenten komen die dezelfde normen en waarden hanteert als Blaklader zelf. In de Blaklader Werkbroek waarbij een gedeelte van de stof polyester is wordt gebruik gemaakt van gerecycled polyester. Dit polyester is afkomstig van gerecyclede PET flessen.

Geef een reactie