Rustig werken met kantoormeubelen van BuzziSpace

BuzziSpace

Laatst is er bij ons op kantoor flink geïnvesteerd in een nieuwe inrichting. Ik moet zeggen dat het nu veel fijner werken is. Buiten dat het er heel erg mooi uit ziet is het op de één of andere manier veel rustiger. Het blijkt dat we kantoormeubilair hebben dat speciaal gemaakt is om geluid binnen een kantoor te dempen. Het merk dat deze meubelen heeft geleverd is BuzziSpace. Zij blijken specialist te zijn in het produceren en leveren van zogenaamd akoestisch kantoormeubilair. Door dit op een speciale manier te bekleden dempt het de geluiden die in een kantoor eigenlijk altijd geproduceerd worden. Interessant en leuk om een keer een blog over te schrijven.

Wie is BuzziSpace?

De intentie van BuzziSpace is om de wereld beter te maken met hun designmeubelen. Primair betekent dat dat ze met hun meubelen een bijdrage willen leveren aan een gezonde werkomgeving. Daar past natuurlijk heel goed bij dat ze geluidsdempend meubilair leveren. Hiermee spelen ze goed in op wat je de laatste tijd veel ziet in kantoren. De zogenaamde kantoortuin. Waarbij heel veel mensen in eenzelfde ruimte werken. Voor de samenwerking onderling is dat heel erg goed, maar er ontstaat ook een problematiek van veel meer geluid. Het probleem van dit geluid is weer dat je je snel laat afleiden wat je productiviteit op een dag niet echt ten goede komt. Voor een kantoortuin zijn de meubelen van BuzziSpace dus absoluut een uitkomst. Naast het geluidsaspect hecht dit merk ook heel veel waarde aan duurzaamheid. Recyclen en het gebruiken van duurzame materialen is dus iets wat ze veel doen. Hun productieproces en meubelen zijn dus minimaal milieubelastend. Hiermee spelen ze dus ook goed in op de hedendaagse behoefte die er is bij veel bedrijven om meer te doen met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe worden akoestische meubelen gemaakt?

Uiteraard doet BuzziSpace dit op een hoog niveau ook omdat ze veel doen op het gebied van innovatie met betrekking tot akoestisch kantoormeubilair. Belangrijkste component hierin is dat ze de meubelen vervaardigen met geluidsabsorberend en geluidsisolerend ecovilt. Ecovilt houdt in dat het vilt is gemaakt van gerecyclde PET-flessen. Super innovatief dus waarbij de meubelen super geluidsisolerend zijn en daarnaast ook nog eens heel erg duurzaam. Dit maakt BuzziSpace tot een absoluut mooi merk waarmee je je kantoor dus absoluut een stuk representatiever kunt maken. Ik zou zeggen neem eens een kijkje en laat je ook verrassen door de schitterende designs die ze in hun collectie hebben.

Geef een reactie