Home favoriet van Elsa: een complete douchecabine in de badkamer

Posted On By Elsa
complete douchecabine

Je hebt natuurlijk de normale cabines, maar je kunt ook kiezen voor de complete douchecabines als je overal een afsluiting wilt hebben. Hierdoor is het mogelijk om de cabine tegen de muur aan te plaatsen zonder dat dit problemen oplevert. De meeste soorten cabines zullen een hoogte hebben van 199 cm, menig persoon kan hier zonder problemen in staan. Voor de studenten is het ook een ideale aanwinst, zij hebben zo de mogelijkheid om op een goedkope manier te douchen. Afhankelijk van het type complete douchecabine kan je die van jou thuis laten bezorgen. Je hoeft ze alleen maar zelf in elkaar te zetten. Lees verder om er achter te komen wat voor soort complete douchecabines er dan zijn!

Het design – complete douchecabines

Een complete douchecabine zal vaak beschikken over een stabiel frame, in de meeste gevallen is deze van aluminium. In dit frame kan je de wanden schuiven, je wilt niet hebben dat het water er uit komt. Op deze manier zal je een gesloten ruimte krijgen. De badkamer zal niet zo snel blak gaan staan,  dit is natuurlijk een groot voordeel. Scheelt je een hoop gedoe in de toekomst.

Altijd wel ruimte

Je kunt een complete douchecabine in vrijwel iedere soort ruimte een plekje geven Of je nu een kleine kamer hebt of als jouw plafond niet al te hoog is, het hoeft geen rol te spelen. Kijk natuurlijk wel even naar de maten van de diverse soorten cabines. Door te kijken hoe hoog een bepaalde cabine is kan je gelijk zien of deze wel of niet zal passen. Gelukkig zal de hoogte van 2 meter in vrijwel iedere ruimte passen.

Als je er een wilt kopen dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten. Zo is het mogelijk om te gaan voor een vierkante cabine, al is een ronde ook altijd mooi om te zien. Het voordeel van de ronde cabines is dat je niet zo’n hoekige badkamer krijgt, als je jouw badkamer wat extra sfeer wilt geven dan is dit natuurlijk de beste keuze. Het is zelfs mogelijk om te gaan voor complete douchecabines die diverse massage standen hebben, genieten onder de douche is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geef een reactie