Lekker grutten in je tuin, iets om naar uit te kijken

Hillhouttuinhout.nl

Het lijkt er niet op, maar het voorjaar komt heus weer. De tijd dat je lekker in de tuin kunt gaan grutten is minder ver weg dan je zou denken als je nu naar buiten kijkt. Het is dus slim om je nu te bedenken wat je in het komende voorjaar in en met je tuin wilt gaan doen. Moet de schutting vervangen worden, heb je nu echt zin in een goede (ver)planttafel of groeien je bloemen bij elkaar in de plantvakken? Dan kun je dat nu gaan aanpakken. Kijk eens op hillhouttuinhout.nl, daar krijg je alvast een beetje lentegevoel van.
Hillhouttuinhout.nl

Soms is het er gewoon tijd voor

Wanneer je al die jaren je planten hebt zitten verpotten op je hurken of je knieën, en je het afgelopen tuinseizoen ontdekte dat je eigenlijk niet meer zo fijn kon gaan staan. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om naar de dokter te gaan om eens naar die knieën te laten kijken. Maar je kunt ook de gemakkelijke (en meer elegante) weg kiezen. Zeker wanneer je verder nooit pijn hebt aan je knieën, is zo’n doktersbezoekje misschien wat overdreven. Schaf daarom een mooie verplanttafel aan. Met ruimte voor potjes en zakken tuinaarde onderop (dan beweeg je toch nog wat verticaal, alleen hoef je er niet in te blijven hangen).

Ben je het nu al zat dat je iedere keer de autoruiten moet krabben?

Dan zul je nog even moeten doorbijten. Maar in de lente zou je er zomaar voor kunnen kiezen om een mooie carport neer te (laten) zetten. Daar heb je dan de volgende winter vast heel veel plezier van. En dat is ook weer iets om naar uit te kijken. Want dat is belangrijk in deze donkere dagen: uitkijken naar wat de toekomst je brengen gaat en wat jij in de toekomst gaat doen.

Mooie plantenbakken voor op je terras

Na een flink aantal jaren zijn de houten plantenbakken op je terras misschien wel aan vervanging toe. Kies dan direct mooie nieuwe exemplaren met wieltjes eronder en zorg dat je deze de volgende winter zó de schuur of de garage binnen kunt rijden. Je hebt dan veel langer plezier van je bakken, maar ook van je planten. Deze gaan natuurlijk langer mee wanneer ze niet de hele winter in de kou, de sneeuw en de regen staan. Deze plantenbakken hoef je verder niet te behandelen. Het is een kwestie van in elkaar zetten en de wielen eronder schroeven.

Geef een reactie