Kies Sendra boots voor een echte cowboy stijl

Posted On By Elsa
Sendra

Het is nu precies een maand geleden dat ik voor het eerst Sendra laarzen heb gekocht. Omdat ik hier ontzettend blij mee ben lijkt het mij leuk hier eens over te schrijven. Zo geef ik in dit blog eerst even kort aan hoe die Spaanse merk ooit is begonnen, wat ze allemaal voor soorten schoenen maken en tenslotte geef ik een aantal tips waar je op moet letten bij de aankoop ervan. Wel kan ik vast verklappen dat als jij houdt van laarsjes en in het bijzonder cowboylaarsjes, je gauw verder moet lezen!

Sendra laarzen voor een speelse look

Sendra is een Spaans merk dat al sinds 1913 bezig is met het maken en fabriceren van echte western cowboylaarzen. Deze schoenen worden voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De schoenen worden dubbel genaaid waardoor de laarsjes ontzettend stevig zijn. Als ik het heb over laarsjes dan bedoel ik daar verschillende modellen mee. Zo biedt Sendra verschillende soorten aan. Bijvoorbeeld biker boots, modellen met een hoge of een lage schacht, een botte of spitse neus, enkellaarzen en veter laarzen. Zelf ben ik helemaal weg van de enkellaarsjes en ik zal ook vertellen waarom. Eerst moet je weten dat bij Sendra de kwaliteit voorop staat en je op dit vlak nooit teleurgesteld zal worden. Dat merk je ook wel terug in de prijs, maar voor wat hoort wat!

Makkelijk combineren

Alle modellen zijn makkelijk te combineren met de rest van je outfit. Mijn voorkeur ligt echter bij enkellaarsjes omdat deze een extra speelse look hebben. Daarnaast kan je deze voor verschillende gelegenheden gebruiken. Zo heb ik deze laarsjes vaak aan naar werk maar ook in mijn vrije tijd komen deze goed van pas. De kleuren zijn er in ontzettend veel verschillende varianten. Dit maakt het kiezen wel wat lastiger maar dat terzijde. Ook is het mogelijk verschillende patronen en patroon stijlen uit te zoeken. Bijvoorbeeld een lichte kleur voor in het voorjaar en zwart in de winter. Zoals je leest kun je hiermee veel verschillende kanten op. Of je nu gaat voor de nette schoen met rustige kleuren of juist de hoge groene cowboylaars, alles is mogelijk.

Graag zou ik je nog een aantal afsluitende tips willen geven als je van plan bent om Sendra laarzen te kopen. Ga eerst na voor welke gelegenheid jij een nieuw paar boots zoekt. Vervolgens kies je een kleur uit en dan ga je de verschillende modellen bekijken. Als laatste zou ik je aanraden om van tevoren een bepaald bedrag in je hoofd te nemen en hier niet te veel vanaf te wijken. Dit voorkomt namelijk spijt. Succes!

Geef een reactie