Visgraat vloer

Wat is het toch heerlijk weer. Tenminste als je een beetje tegen de kou kunt. Nu is dat voor mij geen probleem: ik functioneer het best als ik iedere dag een sneeuwpop kan maken. Dat is echt mijn favoriet. Aan de andere kant vind ik het ook wel erg fijn als het binnen warm en comfortabel is. En dat begint natuurlijk met de vloer. In mijn huis heb ik overal eenĀ visgraat vloer. In de huiskamer van hout en in de keuken van tegels gemaakt. Schitterend en het geeft direct een warme sfeer. Maar ik heb nog meer favorieten. Let op!
Visgraat vloer

Om het lekker warm te hebben na het buiten spelen

Stap ik daarna met veel plezier onder mijn regendouche. Die heb ik natuurlijk aangesloten op een thermostaatkraan. Zo zorg ik ervoor dat er minder water verloren gaat bij het zoeken naar de juiste temperatuur. In de badkamer hangt mijn handdoek dan lekker voor te verwarmen over de designradiator. Doordat ik nog een “ouderwetse” douchecabine heb, ben ik in een mum van tijd heerlijk doorgewarmd. Dan natuurlijk mijn joggingpak en fijne pantoffels aan en hup. Naar de keuken.
Want hier zijn twee favorieten van mij te vinden

Namelijk de vloer met vloerverwarming, waardoor mijn pantoffels eigenlijk overbodig worden, maar ik draag ze lekker toch. En de koelkast. Want in deze koelkast staat de chocolademelk. Die verwarm ik tot standje stomen in de magnetron en daarna spuit ik er een flinke toef slagroom op. Een meisje moet zichzelf af en toe eens flink verwennen, toch? Dan hobbel ik door naar de huiskamer. Daar staat de open haard al flink te branden en de warmte die daar van af komt, is overweldigend. Maar toch pak ik een fijne fleecedeken waarmee ik op de bank ga zitten. En dan kan ik verschillende dingen doen: lekker lezen, een boek luisteren of naar de televisie kijken. En ik ben gewoon maar eerlijk: in negen van de tien gevallen kies ik toch voor de televisie.

Doelloos rondzappen of een film kijken?

In veel gevallen begint het bij mij toch echt als een beetje doelloos rondzappen. Tot ik ineens bedenk dat ik nog een film opgenomen heb staan. Dan kan het plezier maken pas echt beginnen. Al moet ik dan nog wel weer even naar de keuken voor een bakje popcorn. Maar het is het allemaal waard. Want op die manier weet ik me prima te vermaken. Het enige waar ik om moet denken is dat ik niet in slaap val op de bank!

Geef een reactie